VERGİ DAİRESİNDEN 31 AĞUSTOS HATIRLATMASI

Ödenmemiş vergi ve diğer borçlar ile bunlara bağlı gecikme zamları ve faizleri yerine Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi güncelleme yapılacağını belirten Yaşar, “Peşin ödemelerde Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi tutarından..

VERGİ DAİRESİNDEN 31 AĞUSTOS HATIRLATMASI
Yayınlanma: Güncelleme:

Ödenmemiş vergi ve diğer borçlar ile bunlara bağlı gecikme zamları ve faizleri yerine Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi güncelleme yapılacağını belirten Yaşar, “Peşin ödemelerde Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi tutarından yüzde 90 indirim, Trafik para cezaları ve diğer idari para cezaları asıllarında yüzde 25 indirim, taksitli ödeme seçeneği tercih edilmesi halinde ilk taksitin süresinde ödenmesi şartıyla ikinci taksit ödeme süresi içinde geri kalan taksitlerin tamamının ödenmesi halinde Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi tutarından yüzde 50 indirim, trafik para cezaları ve diğer idari para cezaları asıllarında yüzde 12,5 indirim, bu imkanlardan faydalanmak için son gün 31 Ağustos 2021 tarihidir. Vatandaşlarımıza çok önemli ödeme ve taksit imkanları sağlayan kanundan faydalanmalarını ve başvurularını son güne bırakmamaları büyük önem arz etmektedir. Kanunun uygulanmasına ilişkin açıklamalara ve ayrıntılı bilgilere, Başkanlığımızın internet sitesinden veya Vergi İletişim Merkezi’ nin (VİMER) 189 numaralı telefon hattından ulaşılabilir. Korona virüs Tedbirleri kapsamında; vatandaşların ve çalışanların sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla başvuruların, vergi dairesine gelmeye gerek kalmadan ,Gelir İdaresi Başkanlığı internet adresi veya e-Devlet üzerinden İnteraktif Vergi Dairesine giriş yaparak, yapılabilmektedir” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.