BU ÇEŞME BAŞKA ÇEŞME

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, limonata, şerbet ve çorba dağıtımı için kullanılmak üzere mermer çeşme yaptırdı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tarihi çeşmelere benzer işlemeli mermerden, römork üzerinden gezdirilebilen, musluklardan limonata, şerbet ve çorba..

BU ÇEŞME BAŞKA ÇEŞME
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, limonata, şerbet ve çorba dağıtımı için kullanılmak üzere mermer çeşme yaptırdı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tarihi çeşmelere benzer işlemeli mermerden, römork üzerinden gezdirilebilen, musluklardan limonata, şerbet ve çorba akan ikram çeşmesi yaptırdı. Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi önünde getirilen çeşmenin montajı yapıldı.
Silvan Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Murat Öztürk, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi önünde kurulan ‘İkram Çeşmesi’ vatandaşlara yaz aylarında limonata, şerbet ikramı yapılacak, Kış aylarında ise her gün vatandaşlarımıza çorba ikramı yapılacak. Hastaneye gelen ve hasta yakınlarına yönelik yapılan bu hizmet çalışması tamamen vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yararlanması düşünülmüştür. Özellikle hastaneye gelen hasta yakınlarının sıcak havalarda limonata ve şerbet ikramı yapılacak, yaz aylarında ise Sabahları evde kahvaltı yapmaya fırsatım olmayan, vatandaşlarımız buraya gelip çorbasını içecek. Başta Diyarbakır Valimiz ve Belediye Başkanımız sayın Münir Karaloğlu olmak üzere emeği geçenlere Silvan halkı adına teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı olsun.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.