DİYARBAKIR EN UCUZ SU KULLANAN 3’ÜNCÜ ŞEHİR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kente kaliteli ve sağlıklı suyu en düşük maliyetle ulaştırıyor. Meskenlere suyun tonu 4,11 liradan ulaştıran DİSKİ, mesken grubunda yaptığı araştırmada,..

DİYARBAKIR EN UCUZ SU KULLANAN 3’ÜNCÜ ŞEHİR
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kente kaliteli ve sağlıklı suyu en düşük maliyetle ulaştırıyor. Meskenlere suyun tonu 4,11 liradan ulaştıran DİSKİ, mesken grubunda yaptığı araştırmada, 30 büyükşehir arasında suyun faturalandırılmasında en ucuz 3’üncü şehrin Diyarbakır olduğunu belirledi. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, sudan elde edilen gelirle elektrik masrafının bile karşılamadığını ancak yine de kentte en iyi altyapı ve içme suyu hizmetini sunduklarını söyledi.
DİSKİ’nin elde edilen gelirle yeni projeler de yapmaya gayret ettiğini belirten Tutşi, şöyle konuştu:
“Atık su arıtma tesisi, içme suyu arıtma tesisi yapım çalışmaları, kanalizasyon, yağmur suyu, içme hattı ile vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı faturalardan elde edilen gelirler ile yapıyoruz. Bu nedenle herkesin ödemelerini zamanında yapması hizmetlerimiz açısından önem arz ediyor”.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.