DÜĞÜN BEREKETİ

Diyarbakır’da korona virüs nedeniyle kısıtlamalar gölgesinde yapılan düğün ile kınalar artık daha kapsamlı ve büyük coşku ile yapılıyor. Düğün sezonu nedeniyle hareketlilik birçok ürüne talep artırıyor. Kına ve malzemelerine olan..

DÜĞÜN BEREKETİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da korona virüs nedeniyle kısıtlamalar gölgesinde yapılan düğün ile kınalar artık daha kapsamlı ve büyük coşku ile yapılıyor. Düğün sezonu nedeniyle hareketlilik birçok ürüne talep artırıyor. Kına ve malzemelerine olan talep satıcının yüzünü güldürüyor.
“Kısıtlamaların gevşetilmesiyle işlerimiz şuan ön planda”
Diyarbakır’da 30 yıldır kına ve kına malzemesi satan Mehmet Emin Can, son zamanlarda düğün kısıtlamaların gevşetilmesiyle birlikte kına ve kına malzemesinin satışında ki artış olduğunu belirterek, “Pandemiden dolayı oluşan yasaklar yüzünden satışlarımız durmuştu. Şimdi yasakların kalkmasıyla birlikte Allaha şükür işler bu aralar ön planda. Burayı tercih edenler genelde bizim daimi müşterilerimizdir. Bu çarşıda ürünlerimiz uygun fiyatlı o yüzden bir gelen ikinci kez geliyor. Genel olarak satışlarımızda yoğunluk yaşanıyor” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.