DİGED İLE HÜDAYI VAKFI, 15 TON KURBAN ETİ DAĞITTI

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren DİGED Yönetim Kurulu Başkanı Barış Eren, yaptıkları hayırların sadece Allah rızası için olduğunu belirterek, “Çok medyatik olmamaya özen gösteriyoruz. Çünkü veren el ile alan el..

DİGED İLE HÜDAYI VAKFI, 15 TON KURBAN ETİ DAĞITTI
Yayınlanma: Güncelleme:

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren DİGED Yönetim Kurulu Başkanı Barış Eren, yaptıkları hayırların sadece Allah rızası için olduğunu belirterek, “Çok medyatik olmamaya özen gösteriyoruz. Çünkü veren el ile alan el arasında bir aracı konumunda olduğumuzdan görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Pandemi süreciyle ve bölgemizin içinde bulunduğu durum ile birlikte ciddi manada ihtiyaç sahibi ailelerimiz bulunmaktadır. Biz bunları gidip görerek yerinde tespit ediyoruz. Yardıma muhtaç ailelere dernek olarak gerekli yardımda bulunuyoruz. Diyarbakır başta olmak üzere 6 ilimizde bugünden itibaren kurban bayramı vesilesiyle 40 büyükbaş hayvan kesiminden elde ettiğimiz 15 ton kurban etini de yardıma muhtaç kimsesiz vatandaşlara ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

DİGED YÖNETİM KURULU BAŞKANI BARIŞ EREN, YAPTIKLARI HAYIRLARIN SADECE ALLAH RIZASI İÇİN OLDUĞUNUN ALTINI ÇİZEREK, “ÇOK MEDYATİK OLMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ. ÇÜNKÜ VEREN EL İLE ALAN EL ARASINDA BİR ARACI KONUMUNDA OLDUĞUMUZDAN GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ” DEDİ.

“DİGED ile birlikte insanı yardım kısmına ağırlık verdik”
Kayapınar Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve DİGET yönetiminde bulunan Veysel Sert, “Bölgemiz uzun yıllar boyunca sosyolojik nedenlerden dolayı bir takım sıkıntılar çekti ve göçler aldı. Fakat bugün o eskiler geride kaldı ve şuanda toparlanma aşamasındadır. Bizlerde bu bağlamda insanı yardım kısmına ağırlık verdik. Yardımlaşma faaliyetleri çerçevesinde yardıma muhtaç her ailenin yanında olmak için elimizi taşın altına koyduk ve bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada DİGED ile birlikte tüm faaliyetlerimiz devam edecek. Bizimde çorbada bir tuzumuz olduysa ne mutlu biz diyorum” diye konuştu.

KAYAPINAR BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ VE DİGET YÖNETİMİNDE BULUNAN VEYSEL SERT, “BÖLGEMİZ UZUN YILLAR BOYUNCA SOSYOLOJİK NEDENLERDEN DOLAYI BİR TAKIM SIKINTILAR ÇEKTİ VE GÖÇLER ALDI. FAKAT BUGÜN O ESKİLER GERİDE KALDI VE ŞUANDA TOPARLANMA AŞAMASINDADIR. BİZLERDE BU BAĞLAMDA İNSANI YARDIM KISMINA AĞIRLIK VERDİK. YARDIMLAŞMA FAALİYETLERİ ÇERÇEVESİNDE YARDIMA MUHTAÇ HER AİLENİN YANINDA OLMAK İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK VE BU GÖREVİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ. BUNDAN SONRADA DİGED İLE BİRLİKTE TÜM FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK. BİZİMDE ÇORBADA BİR TUZUMUZ OLDUYSA NE MUTLU BİZ DİYORUM” DEDİ.


Yapılan konuşmaların ardından DİGED yönetimi ve çalışanları yardıma muhtaç ailelere kurban etini bizzat evlerine kadar giderek ulaştırdı.
Yapılan kurban eti yardımını alan vatandaşlar, DİGED yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.

MERKEZİ DİYARBAKIR’DA BULUNAN DİCLE İLİM İRFAN GENÇLİK VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (DİGED) İLE AZİZ MAHMÜD HÜDAYI VAKFI İŞBİRLİĞİ İLE ARALARINDA DİYARBAKIR’DA OLDUĞU 6 İLDE 40 BÜYÜKBAŞ HAYVANDAN ELDE EDİLEN 15 TON KURBAN ETİ, KİMSESİZ VE YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARA ULAŞTIRILDI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.