BAYRAM BEREKETİ

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Diyarbakır’da bayram hareketliliği başladı. Özellikle vatandaşların alışverişte uğrak yeri olan tarihi Sur ilçesinde bayram hareketliliği ilçeyi eski canlı ihtişamına kavuşturdu. Koruna virüs nedeniyle 1,5 yıldır..

BAYRAM BEREKETİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Diyarbakır’da bayram hareketliliği başladı. Özellikle vatandaşların alışverişte uğrak yeri olan tarihi Sur ilçesinde bayram hareketliliği ilçeyi eski canlı ihtişamına kavuşturdu. Koruna virüs nedeniyle 1,5 yıldır işlerden memnun olmayan esnaf, uzun bir aranın ardından yaşanan hareketlilikten memnun.

“1,5 yıldır işlerimiz çok durgundu”
Diyarbakır’da yıllardır kuruyemiş ve kuru meyve sektöründe hizmet veren İbrahim Yalaz, “1,5 yıldır işlerimiz durgundu. Allah’a şükürler olsun ki bu bayram öncesinde hareketlilik başladı. Allah’ın izniyle bu Kurban Bayramında işlerimizin açılmasını da bekliyoruz. Bugünden itibaren hareketlilik başladı. Hafta sonuyla birlikte daha hareketli olacağını umuyoruz inşallah. Bu Kurban Bayramı inşallah esnaf için de iyi olur” dedi.

DİYARBAKIR’DA KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE YASAKLI GEÇEN BAYRAMLAR BU KURBAN BAYRAMI YASAK OLMADIĞINDAN DOLAYI, BAYRAMA SAYILI GÜNLER KALA HAREKETLİK BAŞLADI. TARİHİ SUR İLÇESİNDE BULUNAN ESNAF, HAREKETLİLİKTEN MEMNUN OLDUKLARINI TÜM DİYARBAKIR HALKININ SURİÇİ’NDE ALIŞ VERİŞ YAPMASINI İSTEDİLER.

“Vatandaşların Suriçi’nde alışveriş yapmalarını istiyorum”
Bayram şekeri satışlarımız da başladığını aktaran Yalaz, “En çok da Diyarbakır’ımız badem şekerimizi çok istiyor, onu çok seviyorlar. Haftalık 100 kilogram badem şekeri satıyoruz. En çok badem şekerlerimizi alıyorlar, drajelerimizi ve Diyarbakır’da kendi imalatımız da üretilen lokumlarımızı alıyorlar. Fiyatlarımız iyidir, standart bir fiyattır. Pahalı değildir, uygundur. Vatandaşlara çağrım, gelip burada Suriçi’nde alışveriş yapmalarını istiyorum. Şimdiden tüm Diyarbakır halkının Kurban Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.