BAŞKAN BEYOĞLU, BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

Havaalanında Görüşme GerçekleştirdiAk Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü kente yapacağı ziyaret öncesinde güvenlik toplantısı için Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile havaalanında bir..

BAŞKAN BEYOĞLU, BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Havaalanında Görüşme Gerçekleştirdi
Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü kente yapacağı ziyaret öncesinde güvenlik toplantısı için Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile havaalanında bir süre görüşme imkanı buldu. Görüşmede Başkan Beyoğlu’nun belediyenin hizmetleri ve çalışmaları hakkında Bakan Soylu’ya bilgi vererek bugüne kadar sağladığı destek nedeniyle teşekkür ettiği öğrenildi.
Samimi bir ortamda geçen ayaküstü görüşmede Başkan Beyoğlu’nu dikkatli şekilde dinleyen Bakan Soylu’nun Bağlar’daki hizmetleri yakından takip ettiğini ifade ettiği belirtildi.
Başkan Beyoğlu, sabah saatlerinde havaalanında karşıladığı Bakan Soylu’yu toplantı sonrasında da yine havaalanından uğurladı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.