Hizmet sektörü çalışanlarına hijyen eğitimi

Esnaf Daire Başkanlığı, yiyecek-içecek sektöründe çalışanların vatandaşlara daha iyi hizmet sunması ve daha hijyenik koşullarda üretim yapmalarını sağlamak amacıyla eğitim programı hazırladı. Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda, uzman eğitmenler, sektör çalışanlarına..

Hizmet sektörü çalışanlarına hijyen eğitimi
Yayınlanma: Güncelleme:

Esnaf Daire Başkanlığı, yiyecek-içecek sektöründe çalışanların vatandaşlara daha iyi hizmet sunması ve daha hijyenik koşullarda üretim yapmalarını sağlamak amacıyla eğitim programı hazırladı. Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda, uzman eğitmenler, sektör çalışanlarına kişisel temizlik, iş yerlerinde hijyenin önemi, iş yerlerinin temizliği, dezenfeksiyon, iş yerlerinde kullanılan alet ve ekipmanların temizliği, risk gruplarına göre gıdalar, gıda güvenliği, gıdaların muhafaza koşulları, gıda kaynaklı hastalıklar, mutfak kuralları, zehirlenmeler, bulaşıcı hastalıklar ve mikroorganizmalar başlıklarında eğitim verdi.

Eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verildi.

 
 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.