NEDEN ÇEKİLDİK!…

Karakuş neden çekildiğini ise şu cümlelerle özetliyor: “Geçtiğimiz günlerde NEDEN ADAYIZ! Şiarıyla bir manifesto yayınlamış, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkanlığa aday olduğumu açıklamıştım. Çok dar bir zaman dilimine..

NEDEN ÇEKİLDİK!…
Yayınlanma: Güncelleme:

Karakuş neden çekildiğini ise şu cümlelerle özetliyor: “Geçtiğimiz günlerde NEDEN ADAYIZ! Şiarıyla bir manifesto yayınlamış, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkanlığa aday olduğumu açıklamıştım. Çok dar bir zaman dilimine sıkıştırılmak istenen bu seçime hazırlıklarımız devam ederken yola çıktığımız yol arkadaşlarımızın da fikirlerine saygı duyarak hareket edip etik kavramlar çerçevesinde bir yol haritası belirlemiştik. Süreç normal işlerken bir anda yola çıktığımız bazı kimliklerin kendi eksenlerini oluşturması ve o alana kayması inancımı ve saygımı zedelemiş oldu. Asla yola çıktıklarımı yolda gördüklerimle takas etmemiş bir birey olarak birlikte karar verilerek gerçekleştirilmesi gereken aksiyonlarımız bir anda bireyselliğe dönünce yapıma ve karakterime uymayan bir atmosfer oluştuğu için DTSO adaylığından çekilmeye karar verdim.
Belli belirsiz yorumları bir tarafa bırakarak en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Bu çerçevede basında yer alan ve sormuş olduğunuz yeşil listeye mi destek veriyorsunuz sorunuzu da yanıtlamak isterim.
Bazı gazeteci arkadaşlarımız çekildiğimiz yönünde haberleri duymalarına karşın benzer tarzda sualler yönelttiler. Sanırım verdiğimiz cevaplardan bir sonuca ulaşarak kendilerince yorum içerikli haberler yaparak yeşil listeyi kayıtsız şekilde desteklediğimiz yönünde bir izlenime kapılmışlar.
Öncelikle bir listeye destek vermişliğimiz yönünde herhangi bir açıklamamız yoktur. Bu çerçevede DTSO seçimlerine katılan tüm renklere aynı mesafede durmaktayız. Bu yeşil liste olur, mavi olur veya diğer tüm kulvarlarda yarışan rengarenk listeler olur. Bu kapsamda yarışan tüm katmanlara başarılar dilerken desteklediğimiz hiçbir rengin olmadığını kamuoyuna saygılarımla iletirim.! dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.