ESNAFLA HİZMET ANKETİ YAPTI

Yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi ve çözüm bekleyen sorunların çözülmesi şeklinde gerçekleşen görüşmelerde vatandaşlar , taleplerini bir bir sıraladı. “Vatandaş Emreder , Biz Çözeriz “  İş yerlerine tek tek grip sorun ve..

ESNAFLA HİZMET ANKETİ YAPTI
Yayınlanma: Güncelleme:

Yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi ve çözüm bekleyen sorunların çözülmesi şeklinde gerçekleşen görüşmelerde vatandaşlar , taleplerini bir bir sıraladı.

“Vatandaş Emreder , Biz Çözeriz “

 İş yerlerine tek tek grip sorun ve taleplerle ilgili görüş alan Başkan Beyoğlu, “bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ” diyerek en kısa zamanda hepsinin üstesinden geleceklerini söyledi.

İstişareye çok önem veren bir gelenekten ve anlayıştan geldiklerini anlatan Beyoğlu,”İlçemizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için her zaman vatandaşlarımızla istişare ederek yerinde anket yapıyoruz. Ortaya çok güzel sonuçlar çıkıyor. Fatih Mahallemizde de vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaştık” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.