Diyarbakır’ın ‘EN’ iyisi Şeyhmus Karakuş

Dün gece Diyarbakır’da Diyarbakır’ın önde gelen iş insanlarına ödüller dağıtıldı. Yoğun ilgi gören gecenin konukları arasında tanınmış simalarla birlikte yeni yeşeren firmaların temsilcileri de vardı. İş insanları 2021 yılının en..

Diyarbakır’ın ‘EN’ iyisi Şeyhmus Karakuş
Yayınlanma: Güncelleme:

Dün gece Diyarbakır’da Diyarbakır’ın önde gelen iş insanlarına ödüller dağıtıldı. Yoğun ilgi gören gecenin konukları arasında tanınmış simalarla birlikte yeni yeşeren firmaların temsilcileri de vardı. İş insanları 2021 yılının en iyi iş insanları ile ilgili bir çalışma neticesinde ödüllerini almak adına bir aradaydı. 

Ödül törenine Diyarbakır iş dünyasından, STK temsilcileri, çeşitli banka temsilcileri ve kentin tanınmış simaları katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından sıra ödül törenine geldi. Adı anons edilenler ödüllerini alırken sıra Karakuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş’a geldi. Gecede ödül alan iş camiasının önde gelen isimlerinden olan Karakuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş da aldığı ödülle geceye renk kattı.

‘ŞEYHMUS KARAKUŞ NEDEN EN İYİSİ OLDUĞUNU  BİR KARE İLE GÖSTERDİ’

Şeyhmus Karakuş ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. İşte geceye damgasını vuran konuşma ve konuşma sırasında dev ekranda gösterilen jenerik ise büyük yankı uyandırdı. Söylemlerle değil eylemleri ile geceye damgasını vuran Karakuş’un yakında tamamlayacağı devasa hastanenin tanıtımı ise hem istihdam alanında büyük umut oldu hem de oldukça gür seslerle gecenin EN İYİSİ olduğunu ortaya koydu.

Sahnede bulunan dev ekranda bir anda beliren görseller konuklar tarafından büyük ilgiyle izlenirken konuklar arasında ‘İşte gerçek bir EN ödülü’ yorumları yapılmasına da vesile oldu.

KARAKUŞ: “DİYARBAKIR KALBİMDİR, SEVDAMDIR”

Yaptığı konuşmalarda her fırsatta Diyarbakır sevdasını dillendiren Şeymus Karakuş konuyla ilgili www.medyaninmerkezi.com internet haber sitenize kısa bir açıklama yaptı. Şeyhmus Karakuş, yaptıkları yatırımların büyüyerek, katlanarak devam edeceğini, istihdama katkı noktasında da ciddi bir ivme katacaklarının altını çizerek şunları söyledi; “Diyarbakır benim kalbimdir, sevdamdır. Memleketime ne yaparsam azdır. Bu çerçevede yatırımlarımız büyüyerek devam ederken istihdama da ciddi katkılar sunma gayesindeyiz. Sağlık alanında da gerçekleştireceğimiz yeni yatırım standartların çok çok üzerinde olacaktır. Memleketimize, bölgemize, ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.

Karaku Gold Gurup 2021 Yılı En İyi İnşaat Firması ödülünü aldı.

MAY EĞİTİM KURUMUNUN HAKLI GURURU

2002 yılında “MAY’dan Hikayelerle Matematik” ve devamında farklı kitaplarla yayın serüveni başlayan “May” 2021 yılında kendi adıyla üç şubesiyle “May Eğitim Kurumları adı altında hizmete başlarken “Eğitime sevgimizi kattık” sloganı ile farklı bir konsept ve anlayışla yola çıkmıştı.

Eğitimde büyük sırrın sevgi olduğu şiarıyla hareket eden MAY Eğitim Kurumları da aldıkları ödül ile Diyarbakır’da kalitesini tescillemiş oldu. 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.