Başkan V. Karaman, Peyas’ta vatandaş ve esnaflarla buluştu

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Peyas Mahallesi’nde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan V. Karaman, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Uğur Delidere, Başkan Yardımcıları Yılmaz Cebe..

Başkan V. Karaman, Peyas’ta vatandaş ve esnaflarla buluştu
Yayınlanma: Güncelleme:

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, Peyas Mahallesi’nde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.
Başkan V. Karaman, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Uğur Delidere, Başkan Yardımcıları Yılmaz Cebe ve Mustafa Çelik ile Muhtarlar Müdürü Mehmet Zülküf Güler ile birlikte, önce Peyas Mahalle Muhtarı Mehmet Çoban’ı ziyaret etti.
Çoban’dan mahallenin genel durumu ve sorunlarıyla ilgili bilgi alan Başkan V. Karaman, daha sonra mahalledeki esnafı ziyaret etti.
Ziyareti memnuniyetle karşılanan Karaman, sorun ve önerileri dinledi. Karaman ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından kıraathanede mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Karaman, vatandaşların Peyas’ta yeniden Kentsel dönüşüm başlatılması yönündeki önerilerini dinlerken, mahalledeki boş alanın kilitli parke taşı döşenmesi için talimat verdi.


“TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYORUZ”
Gerçekleşen ziyaretlerde esnafa büyük önem verildiğini belirten Karaman, “İlçemizin kalkınmasının öncülerinden olan esnaflarımızın kalkınması hepimiz için önemlidir. Her zaman ilçe esnafımızın yanındayız. Onların da gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Talepleri yerinde dinliyoruz” dedi.


ESNAF VE VATANDAŞIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Başkan V. Karaman, “Toplumumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, onların fikirlerini önemsiyoruz” diyerek, “Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Sadece hizmetlerimizle değil, muhabbetimizle de komşularımızın, esnafımızın gönlünde yer edinebilmişsek ne mutlu bize. Onun için her zaman esnafımız ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Kentimizi birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.