Bağlar Zabıtası dört koldan bayram denetimi yaptı

Bağlar Belediyesi, Kurban Bayramı’na doğru vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak için geniş denetim çalışmaları yürütüyor. Dört koldan ilçenin cadde ve sokaklarına yayılan zabıta ekipleri kurban kesim ve satış yerlerinin hijyen..

Bağlar Zabıtası dört koldan bayram denetimi yaptı
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi, Kurban Bayramı’na doğru vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak için geniş denetim çalışmaları yürütüyor. Dört koldan ilçenin cadde ve sokaklarına yayılan zabıta ekipleri kurban kesim ve satış yerlerinin hijyen olmasına yönelik denetimler yaparak uyarılarda bulunurken, semt pazarları, et marketleri ve fırınlarda da kontroller gerçekleştirdi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla bu iş için tam gün mesai harcayan ekipler, vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirmesi için her türlü önlemin alındığını vurgulayarak işletme ve esnafları kurallara uymaları konusunda uyardı.
Kurban Bayramı’nın Müslümanlar için taşıdığı manevi öneme dikkat çeken Başkan Beyoğlu, Bağlar halkının huzur içerisinde bir bayram geçirmesini amaçladıklarını söyledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.