Aziziye Deresi’nde altyapı çalışmaları devam ediyor

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Aziziye ve Gürdoğan mahallelerinde çarpık yapılaşmadan kaynaklı atıksuların deşarj edilememesi nedeniyle ortaya çıkan koku ve sağlıksız görüntüleri yürüttüğü çalışmayla gideriyor. “Kayapınar-Yenişehir Kısmi Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekesi Döşenmesi..

Aziziye Deresi’nde altyapı çalışmaları devam ediyor
Yayınlanma: Güncelleme:

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Aziziye ve Gürdoğan mahallelerinde çarpık yapılaşmadan kaynaklı atıksuların deşarj edilememesi nedeniyle ortaya çıkan koku ve sağlıksız görüntüleri yürüttüğü çalışmayla gideriyor. “Kayapınar-Yenişehir Kısmi Kanalizasyon ve Yağmursuyu Şebekesi Döşenmesi Yapım İşi” çerçevesinde ekipler, Silvan yolu üzerinde Karayolunun altından yatay sondaj çalışması yapıyor.
DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaları inceleyerek teknik personelden bilgi aldı. Projenin bölgenin altyapısını güçlendirdiğini belirten Tutşi, “Uzun yıllardır burada kaçak yapılaşma nedeniyle kanalizasyon ve koku sorunu yaşanıyordu. Problemi çözmek amacıyla büyük bir proje başlattık. Proje ile hem bölgedeki altyapı hattı rahatlayacak hem de Dicle Nehri’nin kirlenmesi önlenmiş olacak. Vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla en iyi hizmeti yapmanın gayretindeyiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.