Girne Caddesi yeni asfalt ile güzelleştiriliyor

  Bölgedeki esnaflar, uzun bir aradan sonra yenilenen caddede önemli bir ihtiyaca belediye tarafından cevap verildiğini dile getirerek  Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.   650 TON SICAK ASFALT..

Girne Caddesi yeni asfalt ile güzelleştiriliyor
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Bölgedeki esnaflar, uzun bir aradan sonra yenilenen caddede önemli bir ihtiyaca belediye tarafından cevap verildiğini dile getirerek  Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

650 TON SICAK ASFALT İLE YENİLENDİ

Bağlar’ın en eski yerleşim yerlerinden olan 5 Nisan Mahallesi’nde şehir içi ulaşım için kritik öneme sahip olan Girne Caddesi, Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmayla uzun bir aradan sonra asfaltlanarak güzelleştiriliyor. 650 ton asfaltın serildiği 750 metre uzunluk ve 7 metre genişliğindeki cadde geçici olarak trafiğe kapatıldı. 40 derecenin üzerinde seyreden aşırı sıcak havanın altında gerçekleştirilen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışmalar hakkında belediye personelinden bilgi aldıktan sonra bölgede bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek memnuniyet ,şikayet ve taleplerini sordu.

 

ESNAF, HİZMETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ BEYOĞLU’NA AKTARDI

Belediye tarafından yürütülen çalışmanın önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirten esnaflar, yapılan hizmetten oldukça memnun kaldıklarını kaydetti.

Hayata geçirdikleri her hizmetin ilçe sakinlerinin yararına olduğunu belirten Başkan Beyoğlu, caddenin kısa zamanda yenilenerek konforlu bir görüntü ile ulaşıma açılacağını ifade etti. Beyoğlu,”Karacadağ siyah bazalt taşından üretmiş olduğumuz kaliteli ve dayanıklı asfalt ile ilçemizin önemli caddelerinden Girne Caddesi’ni hak ettiği güzel görüntüye kavuşturuyoruz. Vatandaşımızın yapılan hizmetten memnun kalması bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır.” ifadelerini kullandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.