DTSO, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ GÜVENLİ ALANA TAŞINMALI

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, 1’nci, 2’nci ve 4’ncü Küçük Sanayi Sitesi Başkanları, 24 Mart..

DTSO, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ GÜVENLİ ALANA TAŞINMALI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, 1’nci, 2’nci ve 4’ncü Küçük Sanayi Sitesi Başkanları, 24 Mart 2022 tarihinde 3.Sanayi Sitesi’nde oksijen tüpü patlaması nedeniyle yaralanan işçilere, esnafa ve 3.KSS Yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Burada konuşan DTSO Başkanı Mehmet Kaya,3. Sanayi Sitesinde yaşanan kazada hayatını kaybeden vatandaşın ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Kaya, “Kazada yaralanan esnaf kardeşlerimize ve KSS yönetimine geçmiş olsun. Benzer kazaların yeniden yaşanmaması, çok daha kötü tablolar ile karşılaşmamak için hepimizin gerekli tedbirleri alması elzemdir. KSS’lerde can ve mal güvenliği öncelikli hedefimiz olmalı” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.