VALİ KARALOĞLU, KOOPERATİF MARKETİN AÇILIŞINI YAPTI

Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin Diyarbakır Şubesi törenle açıldı. Açılışı yapan Vali Münir Karaloğlu, dünyanın 2 yıldır pandemi ile mücadele ettiğini ve pandeminin bıraktığı en büyük mirasın üretim ve tedarik zincirinde..

VALİ KARALOĞLU, KOOPERATİF MARKETİN AÇILIŞINI YAPTI
Yayınlanma: Güncelleme:

Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin Diyarbakır Şubesi törenle açıldı. Açılışı yapan Vali Münir Karaloğlu, dünyanın 2 yıldır pandemi ile mücadele ettiğini ve pandeminin bıraktığı en büyük mirasın üretim ve tedarik zincirinde oluşturduğu büyük problemlere bağlı olarak fiyatlardaki artış olduğunu belirterek, “Bu durumdan dünyanın bir parçası olarak Türkiye’de etkilendi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti bir taraftan çiftçiyi destekleyerek üretimi teşvik ediyor diğer taraftan da tedarik zinciri ve üretimdeki sorunu fırsata çeviren stokçuluk yapan karaborsacılarla mücadele ediyor. Bütün derdimiz bu oluşan olumsuzluktan vatandaşımızın en az şekilde etkilenmesidir. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nin çıkış noktasının, ürünlerin tarla ile raf fiyatları arasındaki uçurumun tüketici lehine azaltmaktır. Tarım Kredi Kooperatifleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Türkiye genelinde marketçilik işine girmiştir” diye konuştu.

Açılışın ardından marketi gezerek satışı yapılan bakliyat, un, şeker ve diğer gıda ürünleri hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, marketin Diyarbakır’a, çiftçiye ve tüketiciye hayırlı olmasını diledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.