BELEDİYENİN OPERASYONLARI AHLAKSIZLIK MASKESİNİ DÜŞÜRDÜ…

Malum, akıl almaz ve hızı bir türlü kesilmeyen, fren sistemi baştan aşağı yalama olmuş, kontrolsüz bir ZAM furyası ile imtahan edilmekteyiz. Çeşitli faktörlerin bir araya gelmesiyle var olan bu enflasyon..

BELEDİYENİN OPERASYONLARI AHLAKSIZLIK MASKESİNİ DÜŞÜRDÜ…
Yayınlanma: Güncelleme:

Malum, akıl almaz ve hızı bir türlü kesilmeyen, fren sistemi baştan aşağı yalama olmuş, kontrolsüz bir ZAM furyası ile imtahan edilmekteyiz. Çeşitli faktörlerin bir araya gelmesiyle var olan bu enflasyon canavarı bir çok alana sirayet etmekte, hayatlarımız ile adeta oyun oynamaktadır.
Üretimden tüketime her şey dakika başı fahişlik noktasında oynaklık sergilerken adeta saadet zinciri olarak tanımladığım ZİNCİR MARKETLER ise durdukları yerden zenginleşmelerini katmerlemeye devam etmekte.
Öyle ki video görsellerine de malzeme olan Carfoursa’da reyondaki fiyat ile ürünü alan vatandaşlar kasada yeni zam haberi ile karşılaşabiliyorlar. Vatandaş doğal olarak haklı tepki verirken bu fiyat adaletsizliğine ise eleştirel yorumlar yapmakta haksızlar mı?
Son birkaç gündür Ticaret bakanlığının ilgili birimlerine, Belediyelere gelen fahiş fiyat ihbarlarının haddi, hesabı yok ama ortada gördüğümüz bir caydırıcılık ve yaptırım da yoktu derken Bağlar Belediyesinin bir ZİNCİR MARKETE 2 kez yaptığı ŞOK BASKINLAR zincir marketlerin ne kadar rahat ve sıradan bir psikolojiye büründüklerini gözler önüne serdi.
Adeta kendilerini gıda sektörünün tepesindeki tek söz sahibi addeden ZİNCİR MARKETLER uğradıkları şok baskınla suç üstü olmuş, altlarındaki primaları kokutmuş ve dumura uğramıştır. Bağlar Belediyesi zabıtalarının baskın sırasında market sorumlularına sordukları sorular ise zincir sorumsuzlarının azğınlığının bir sınırının olmadığını, ruhların akçelere nasıl satıldığını, ar perdesinden nasıl yoksun olduklarını ortaya saçtı, gözler önüne serdi.
Oldukça varlıklı olan bu ZİNCİR MARKETLER, OPERASYONLAR sonrasında ilgili zabıtalara veya belediye yetkililerine nasıl bir refleks verirler, hangi kelli fellileri devreye sokarlar bilmeyebilirim ama şahsım tümüne, bu çalışmalarda emeği geçenlere 10 üzerinden 1000 veriyorum. Bugün görüştüğüm onlarca insan da haberi okuduktan sonra bu atraksiyonun ve cesaretin önünde saygıyla ayağı kalktıklarını deklere ettiler. Ve bana göre memleketin en cesur zabıtalarına ve onlara sonucu ne olursa olsun talimatı veren bir Belediye Başkanına şahitlik ettik…
Bu tür operasyonların kendilerini dev aynasında gören, dokunulmaz sanan ve bu çirkef fırsatçılığı alışkanlık haline getirenlere yönelik yeniden, yeniden ve yine yeniden tekrarını, ifşasını ve vazgeçilmemesini hem talep ediyoruz hem de bekliyoruz. Yaşanan Rezaletin Belgesini İsterseniz Bu Haber Linkine Tıklayabilirsiniz.

BU BİR SUÇ ÜSTÜ HABERİDİR


Ahmet BEŞENK

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.