BELEDİYEDEN METAL SANAYİ SİTESİNE DESTEK

Başkan Beyoğlu, 280 işyerinden sadece 24’ünün ruhsatlı olduğu sitede ruhsatlandırma için 15 Nisan’a kadar süre tanıdıklarını ve ruhsat ücretini de 3 bin TL’ye kadar düşürdüklerini ifade etti. 1700’e yakın çalışanı..

BELEDİYEDEN METAL SANAYİ SİTESİNE DESTEK
Yayınlanma: Güncelleme:

Başkan Beyoğlu, 280 işyerinden sadece 24’ünün ruhsatlı olduğu sitede ruhsatlandırma için 15 Nisan’a kadar süre tanıdıklarını ve ruhsat ücretini de 3 bin TL’ye kadar düşürdüklerini ifade etti. 1700’e yakın çalışanı olan sitenin üst yapı ve çevre düzenlemesi sorunları aşılarak esnafın rahat çalışabileceği bir düzenin sağlanması için ivedilikle çalışmalar yapılacağının altını çizen Beyoğlu, ”Fen işleri, zabıta ,çevre koruma ve diğer birimlerimize bağlı ekipler sizlerle ortak çalışma yaparak 1 ay içerisinde tüm sorunları çözüme kavuşturacak. Bizim anlayışımızda söz verip zamana yaymak ve oyalamak yok, anında ve pratik yöntemlerle çözüme kavuşturmak vardır. Ulaşımla ilgili talepleri yerine getireceğiz, çevre düzenlemesi yapacağız, esnafı rahatsız eden işgallere son vereceğiz. Ağaçlandırma ve çim çalışmaları yapacağız, temizlikle ilgili tüm önlemleri alacağız. Ekiplerimiz sizlerle beraber çalışarak burada düzeni sağlayacak. Hem sizlerin hem halkımızın gurur duyacağı bir site olacak inşallah” dedi.

Metal İşleri Sanayi Başkanı Abidin Kakdaş, esnafın sorunlarına gösterdiği çözüm odaklı yaklaşım nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.