YENİŞEHİR’DEKİ 8 BİN METREKARE ÜZERİNDE YAPILAN YAPILAR TAMAMLANDI

Yenişehir Belediyesi ilçeye bağlı Aziziye Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan üzerine kurduğu Ahi Evran Parkı’nı tamamlayarak, mahalle sakinlerine yeni bir yaşam alanı oluşturdu. Ahi Evran Parkı ile Yenişehirli vatandaşların aileleriyle..

YENİŞEHİR’DEKİ 8 BİN METREKARE ÜZERİNDE YAPILAN YAPILAR TAMAMLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir Belediyesi ilçeye bağlı Aziziye Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan üzerine kurduğu Ahi Evran Parkı’nı tamamlayarak, mahalle sakinlerine yeni bir yaşam alanı oluşturdu. Ahi Evran Parkı ile Yenişehirli vatandaşların aileleriyle birlikte nezih bir ortamda nefes almalarının sağlandığını belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 8 bin metrekare alan üzerine inşa ettikleri Ahi Evran Parkında farklı gruplara yönelik tasarlanan sosyal tesislerin ise her yaş grubuna yönelik olduğunu söyledi.
Ahi Evran Parkı’nın içerisinde özellikle öğrencilerin ilgi alanı olan Bilge Evi’nden tüm öğrencilerin faydalanacağını ifade eden Başkan Beşikci, “Ahi Evran Parkımızın içerisinde Bilgi Evimizden tüm öğrencilerimiz faydalanabilecektir. Bilgi Evimizin yanı sıra İlk Bahar Millet Kıraathanemiz, İkinci Bahar Millet Kıraathanemiz, Engelsiz Yaşam Merkezimiz, Hanım Evi ve Çocuk Oyun Alanlarımızda bulunmaktadır. İlçemizin ve Aziziye Mahallemizin çehresini değiştirecek olan parkımız tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.