BAĞLAR BELEDİYESİ 128 KIRSAL YERLEŞİM YERİNE ULAŞIMIN SAĞLANMASI İÇİN ÇALIŞTI

AK Partili BaÄŸlar Belediyesi, 49 yıl sonra Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan KaracadaÄŸ bölgesindeki yerleÅŸim yerlerinde ulaşımı elveriÅŸli hale getirdi. AK Partili BaÄŸlar Belediyesi, 49 yıl sonra Diyarbakır’da..

BAĞLAR BELEDİYESİ 128 KIRSAL YERLEŞİM YERİNE ULAŞIMIN SAĞLANMASI İÇİN ÇALIŞTI
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Partili Bağlar Belediyesi, 49 yıl sonra Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Karacadağ bölgesindeki yerleşim yerlerinde ulaşımı elverişli hale getirdi.

AK Partili BaÄŸlar Belediyesi, 49 yıl sonra Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan KaracadaÄŸ bölgesindeki yerleÅŸim yerlerinde ulaşımı elveriÅŸli hale getirdi.

BaÄŸlar Belediyesi’nin 24 araç eÅŸliÄŸinde uzman ekiplerle yürüttüğü çalışma ile karla kaplı yollar açılarak yeniden elveriÅŸli hale getirildi. Kar yağışının baÅŸlamasıyla bölgeye sevk edilen ekipler, mahalle ve mezralarda kapanan yolları açıp, mahsur kalan araç ve vatandaÅŸları kurtardı. YerleÅŸim yerlerindeki barınaklarda mahsur kalan hayvanları da kurtaran ekipler, KaracadaÄŸ eteklerinde çalışma koÅŸullarını güçleÅŸtiren tipi ve kar fırtınasına raÄŸmen ulaşımda hayatın normale dönmesini saÄŸladı.

BaÄŸlar Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla gerçekleÅŸtirdiÄŸi çalışmalar mahalle muhtarlarının yanı sıra kırsal kesimde ikamet eden vatandaÅŸların takdirini kazandı. 36 mahalle ve 92 mezradan oluÅŸan 128 kırsal yerleÅŸim yerinin tamamında ulaşımın normale döndüğünü belirten BaÄŸlar Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu, baÅŸarılı çalışmalarından dolayı belediye ekiplerini tebrik etti. BeyoÄŸlu, “Meteoroloji verilerine göre yarım asır sonra ilimizde bu kadar fazla kar yağışı oldu. Öncelikle ÅŸu hususun altını çizmeliyim ki, bu yağış kuraklık tehlikesi yaÅŸayan bölgemiz için çok iyi oldu. Rahmet ve bereket yaÄŸdı. Ä°lçemize baÄŸlı olan bölgenin en büyük dağı KaracadaÄŸ çevresindeki yerleÅŸim yerlerinde ulaşımı kendi imkanlarımızla elveriÅŸli hale getirdik. Gece gündüz çalışan belediye ekiplerimizi tebrik ediyorum. Kar yağışı ihtimaline karşı da hazır durumdayız. CumhurbaÅŸkanımız ve liderimiz Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın talimatlarıyla hiç bir mazeretin arkasına sığınmadan her koÅŸulda aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceÄŸiz” dedi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.