AK PARTİLİ BEYOĞLU VE AYDIN, BAĞLAR SOKAKLARINDA HALKLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile eşi Dürdane Beyoğlu ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, ilçenin mahalle ve sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi, bir çok..

AK PARTİLİ BEYOĞLU VE AYDIN, BAĞLAR SOKAKLARINDA HALKLA BULUŞTU
Yayınlanma: Güncelleme:

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile eşi Dürdane Beyoğlu ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, ilçenin mahalle ve sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi, bir çok vatandaşın kapısını çalarak evine misafir oldu. Fatih Mahallesi’nde önce esnaf çıkarması yapan Beyoğlu ve Aydın, bir kıraathanede vatandaşlarla sohbet ederek gündemi değerlendirdi, iletilen sorun ve taleplerin zaman kaybedilmeden çözülmesi sözünü verdi. Başkan Beyoğlu, günlük yaşamı etkileyen sorunlarla ilgili olarak telefonla belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.
Çocuklarla sohbet eden Aydın, hedeflerini sorarak eğitime mutlaka yoğunlaşmalarını isteyerek, şehir merkezi ve ilçe buluşmalarıyla emanetin sahibi olan halkla bütünleşerek çözüme daha kolay ulaşmayı amaçladıklarını kaydetti. Başkan Hüseyin Beyoğlu’nu hemen her gün halkın içinde görmekten mutlu olduklarını belirten vatandaşlar ise belediyeye rahatlıkla ulaşma imkanı bulduklarını aktardı.

“Seçimden seçime vatandaş hatırlanıyor algısını yıktık”
Fatih ve Kaynartepe mahallelerinde akşam saatlerinde bazı vatandaşların evlerine misafir olan Beyoğlu ve Aydın, burada toplanan mahalle sakinlerini dinleyerek taleplerle ilgili notlar aldı.
Göreve geldikten sonra 33 aydır Bağlar sokaklarında olduklarını belirten Beyoğlu, önceki dönemlerde klasik hale gelen “siyasetçiler vatandaşı seçimden seçime hatırlıyor” algısını yıkmayı başardıklarını ve bu durumun halkta güven meydana getirdiğini söyledi.
Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, bu tür buluşmaların sorunların çözümünü kolaylaştıracağını aktardılar.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.