KAYAPINAR 500 EVLER PARKI TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi, kadın, çocuk, genç ve yaşlı olmak üzere vatandaşlara dinlenme alanı oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, vatandaşların ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığı proje kapsamında 500 Evler ‘de..

KAYAPINAR 500 EVLER PARKI TAMAMLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, kadın, çocuk, genç ve yaşlı olmak üzere vatandaşlara dinlenme alanı oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, vatandaşların ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığı proje kapsamında 500 Evler ‘de 6 bin metrekare alan üzerine inşa ettiği parkı tamamladı.
Çocuk oyun grupları, spor alanları ve kent mobilyalarının yer aldığı parkta yeşil alan olarak değerlendirilen bölüme, 7 farklı türde 244 ağaç ve 10 bin çalı dikildi. Parkta miniklerin eğlenceli anlar geçireceği oyun grupları yerleştirilirken fitnes ekipmanları ve yürüyüş yolları sayesinde vatandaşlar, günlük sporlarını rahatlıkla yapabilecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.