BAĞLAR BELEDİYESİ 60 BİNDEN FAZLA İHTİYAÇ SAHİBİNİ GİYDİRDİ

Bağlar Belediyesi, iyilik serüvenini yeni yılda da sürdürüyor. Aralarında yetim ve öksüzlerin de bulunduğu 30 çocuğa kışlık giysi takdiminde bulunuldu. Sosyal dayanışma ruhunu güçlendirmek üzere Bağlar Belediyesince hayırseverlerin desteğiyle temin..

BAĞLAR BELEDİYESİ 60 BİNDEN FAZLA İHTİYAÇ SAHİBİNİ GİYDİRDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi, iyilik serüvenini yeni yılda da sürdürüyor. Aralarında yetim ve öksüzlerin de bulunduğu 30 çocuğa kışlık giysi takdiminde bulunuldu. Sosyal dayanışma ruhunu güçlendirmek üzere Bağlar Belediyesince hayırseverlerin desteğiyle temin edilen giysiler, maddi durumu iyi olmadığı tespit edilen vatandaşların ihtiyaç önceliklerine göre belirlenerek belediyeye ait mağaza aracılığıyla ulaştırılıyor. Halk arasında takdir toplayan son üç yıldaki bu çalışmalar yeni yılda da devam ediyor.
Maddi durumu iyi olmadığı tespit edilen 30 çocuğu, Başkan Hüseyin Beyoğlu kendi elleriyle kışlık giysilerini takdim ederek, “Bu çocukların ihtiyacını karşılamak, ailelerin derdiyle dertlenmek bizim görevimizdir. Bize bu olanakları sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki güçlü ve mazlumdan yana olan sosyal devlet anlayışı, bu gücü veren aziz milletimizdir. Allah’a binlerce kez hamdolsun ki bu imkanları milletimizin evlatlarının mutluluğu için değerlendiriyoruz. 30 evladımızın daha ihtiyacını karşılamaya vesile olduk. Rabbim sağlık, sıhhat ve imkan nasip ettiği takdirde bu kutlu seferberliğe devam edeceğiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.