BAĞLAR BELEDİYESİ İLÇEYİ SPOR TESİSLERİYLE İHYA EDİYOR

Gençleri sporla buluşturmak için projeler hazırlayarak hayata geçiren Belediye, 800 metre kare büyüklüğünde çok amaçlı toplam 14 spor tesisini ilçenin farklı bölgelerinde hizmete koymak için çalışmalarını sürdürüyor. 10 bölgede sentetik..

BAĞLAR BELEDİYESİ İLÇEYİ SPOR TESİSLERİYLE İHYA EDİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Gençleri sporla buluşturmak için projeler hazırlayarak hayata geçiren Belediye, 800 metre kare büyüklüğünde çok amaçlı toplam 14 spor tesisini ilçenin farklı bölgelerinde hizmete koymak için çalışmalarını sürdürüyor.

10 bölgede sentetik yüzeyli futbol sahası, 3 yerde basketbol sahaları ve 1 yerde de voleybol sahası inÅŸaatı devam ederken, tesislerin 2022 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor. Kırsalda Alatosun, Körtepe, Karahan, GömmetaÅŸ, Tokaçlı, Özdemir ve YiÄŸit Yolu mahallerinde sentetik yüzeyli futbol sahaların çalışmaları devam ediyor. Merkez mahallelerde üç ayrı noktada sentetik saha çalışmalarının hayata geçirilmesine devam eden belediye, BaÄŸcılar Mahallesi, Evrim AlataÅŸ Caddesi, Yeniköy Mahallesi, Karanfil Sokak ve Yeniköy Mahallesi BaÄŸlar Gençlik Spor Merkezi olarak açıklandı. Havaalanı yolu üzerinde voleybol sahasının kazandırılması için çalışma yapan belediye, kendi imkanlarıyla Yeniköy Mahallesi ve BaÄŸcılar Mahallesi Evrim AlataÅŸ Caddesi’nde basketbol sahalarını inÅŸa ettiÄŸini bildirdi.

Genç nüfusun yoÄŸunlukta olduÄŸu bir ilçe olduklarını belirten BaÅŸkan Hüseyin BeyoÄŸlu, milletin kaynaklarını doÄŸru deÄŸerlendirerek milletin evlatlarının saÄŸlıklı koÅŸullarda spor yapması için bu projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. BeyoÄŸlu, “Amacımız her mahalleye çok amaçlı spor tesisleri kazandırmaktır. Kendi imkanlarımızla yapımını sürdürdüğümüz bu tesisler halka açık olacak. 2022 yılı içerisinde gençlerimize vereceÄŸimiz yeni müjdelerle beraber bu tesislerimizi inÅŸallah tamamlayacağız” dedi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.