DİYARBAKIR’DA TARİHİ GEÇMİŞ 4 TON 200 KİLO ET İMHA EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve güvenli gıdaya ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Yılbaşı denetimleri kapsamında çalışmalar yürüten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, halk sağlığını korumak için bünyesinde oluşturduğu Gıda Denetim Ekipleri..

DİYARBAKIR’DA TARİHİ GEÇMİŞ 4 TON 200 KİLO ET İMHA EDİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve güvenli gıdaya ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Yılbaşı denetimleri kapsamında çalışmalar yürüten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, halk sağlığını korumak için bünyesinde oluşturduğu Gıda Denetim Ekipleri aracılığıyla Yenişehir, Bağlar, Sur ve Kayapınar ilçelerinde gıda ürünü satışı yapan ve depolayan iş yerlerini denetliyor. Yapılan denetimlerde bir depoda son kullanım tarihi geçmiş 4 ton 200 kilogram hindi etine imha edilmek üzere el konulurken, işletme sahibine ise cezai işlem uygulandı.
Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı tedbirleri kapsamında; halk sağlığını korumak amacıyla çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.