BUZLANMALARA KARŞI BİN 500 TON SOĞUK ASFALT KULLANILACAK

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 6 bin kilometrelik yol ağında kış aylarında sorun yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı. Kent genelinde 17 ilçede, 142 personel ve 46..

BUZLANMALARA KARŞI BİN 500 TON SOĞUK ASFALT KULLANILACAK
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 6 bin kilometrelik yol ağında kış aylarında sorun yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı. Kent genelinde 17 ilçede, 142 personel ve 46 iş makinesiyle kar ve buzlanmaya karşı mücadele edecek olan Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, merkez ve kırsal ilçelerde oluşabilecek acil durumlara karşı 16 greyder, 9 kepçe, 10 kar küreme ve tuzlama aracı,1 dozer ile 10 yükleyici de araç filosunda hazır bulunduruyor.

Büyükşehir Belediyesi, yaşanabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşı çalışmalarını ilçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde yürütecek. Kış hazırlıkları kapsamında buzlanmaya karşı 2 bin ton tuz satın alan Büyükşehir Belediyesi, bozulan yollarda yama, bakım ve onarım çalışması için bin 500 ton soğuk asfalt kullanacak.

Karla mücadelede hizmetlerin aksamaması için vatandaşlar, meydana gelebilecek olumsuz durumları Alo 153 hattına bildirebileceği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.