ESKİ SİVEREK CADDESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentin daha modern bir altyapıya kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. DİSKİ, Bağlar ilçesi Kamışlo Caddesinde yer alan hava limanına bağlantısı olması nedeniyle..

ESKİ SİVEREK CADDESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentin daha modern bir altyapıya kavuşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. DİSKİ, Bağlar ilçesi Kamışlo Caddesinde yer alan hava limanına bağlantısı olması nedeniyle kent trafiği açısından önemli bir yere sahip olan eski Siverek Caddesindeki altyapı çalışmalarını tamamladı. Proje kapsamında caddeye, bin 282 metre uzunluğunda betonarme yağmur suyu şebeke hattı, 900 metre uzunluğunda ızgara hattı, 50 yağmur suyu ızgara bacası yerleştirildi. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, caddede incelemelerde bulunarak teknik personelden bilgi aldı. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladıklarını belirten Tutşi, altyapı çalışmaların bitmesiyle Büyükşehir Belediyesinin üst yapı işlemlerine başlayacağını ifade etti.
Kentin ihtiyaçları doğrultusunda DİSKİ’nin çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Tutşi, hedeflerinin sağlıklı içme ve kullanma suyu temininde sürekliliği sağlamak olduğunu vurguladı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.