MEZARLIKLARIN ÇEVRE DUVARLARI YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların dış görünüşünün daha estetik bir görüntüye kavuşması amacıyla kent genelinde bakım ve düzenlenme çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, bu kapsamda kent merkezindeki Yeniköy, Aziziye 1,..

MEZARLIKLARIN ÇEVRE DUVARLARI YENİLENİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların dış görünüşünün daha estetik bir görüntüye kavuşması amacıyla kent genelinde bakım ve düzenlenme çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, bu kapsamda kent merkezindeki Yeniköy, Aziziye 1, Aziziye 2, Dicle ve Eğil mezarlıklarının çevre duvarlarını yeniliyor. Dicle ilçe mezarlığına 750 metre uzunluğunda 1,5 metre yüksekliğinde duvar ören ekipler, Eğil ilçe mezarlığına ise 60 metre travers ahşap yürüyüş yolu yaptı. Aziziye 1 Mezarlığında 303 metre uzunluğunda ve 1,50 metre yüksekliğinde çevre duvarının yapımını tamamlayan ekipler, 125 metre uzunluğundaki Aziziye 2 mezarlığının duvar yapım işini sürdürüyor. Yeniköy Mezarlığında başlatılan çalışmalar kapsamında 1030 metrelik eski duvarlar yıkılarak, yerine 1,50 metre yüksekliğinde sıralı taş duvar örülecek. Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır genelinde ihtiyaç duyulan mezarlıklarda düzenleme çalışmalarına devam edecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.