GIDA DENETİMİ YAPAN PERSONELE EĞİTİM

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Yenişehir, Sur, Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde gıda denetimi yapan ekiplere eğitim verildi. Büyükşehir Belediyesi Ali Emiri Toplantı Salonunda düzenlenen programda ‘Gıda denetimi..

GIDA DENETİMİ YAPAN PERSONELE EĞİTİM
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Yenişehir, Sur, Kayapınar ve Bağlar ilçelerinde gıda denetimi yapan ekiplere eğitim verildi. Büyükşehir Belediyesi Ali Emiri Toplantı Salonunda düzenlenen programda ‘Gıda denetimi nasıl yapılmalıdır, hukuki dayanaklar ve gıda mevzuatı’ konuları anlatıldı. Gıda denetimi gerçekleştiren personelde teorik ve pratik bir alt yapı oluşturma amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli teknik ekiplerle birlikte gıda mevzuatındaki yönetmelikler hakkında bilgi verildi.
Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi ile Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik kişisel öz bakım ve hijyen eğitimleri verilecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.