KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDEN TAM DONANIMLI LABORATUVAR SINIFI DESTEĞİ

Okul yönetiminin talebi üzerine Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç’un talimatları doğrultusunda okulda büyük ihtiyaç duyulan laboratuvar sınıfının tüm araç ve gereçleri belediye tarafından karşılandı. Adnan Menderes Anadolu..

KAYAPINAR BELEDİYESİ’NDEN TAM DONANIMLI LABORATUVAR SINIFI DESTEĞİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Okul yönetiminin talebi üzerine Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç’un talimatları doğrultusunda okulda büyük ihtiyaç duyulan laboratuvar sınıfının tüm araç ve gereçleri belediye tarafından karşılandı. Adnan Menderes Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Koç, laboratuvar sınıfının açılışını öğrenciler ile birlikte gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak’ın da katıldığı açılış sonrası laboratuvarı sınıfını ve okulu ziyaret eden Kaymakam Koç, öğretmenlerle mini bir toplantı gerçekleştirdi. Kayapınar’da eğitim kalitesini yükseltmek için Belediye ve Kaymakamlık olarak gereken her türlü desteği verdiklerinin altını çizen Kaymakam Koç, çocuklara iyi bir eğitim vermek için öğretmenlerin de biraz daha özveri beklediklerini söyledi.
Okul yöneticileri de, okullarına laboratuvar sınıfını araç gereçleriyle kazandıran Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç’a teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.