İhtiyaç sahiplerini kışlık konserve

Yenişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezi’nin bahçesinde kadınların hünerli elleriyle hazırlanan kavanoz konserve ve turşular, Yenişehir Belediyesi ekiplerince ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Her..

İhtiyaç sahiplerini kışlık konserve
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezi’nin bahçesinde kadınların hünerli elleriyle hazırlanan kavanoz konserve ve turşular, Yenişehir Belediyesi ekiplerince ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.
Her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Aile Destek Merkezleri’nde konserve ve turşu ürettiklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ham maddeleri belediye ve kaymakamlık tarafından karşılanarak hazırlanan konserve ve turşuların ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi.
Başkan Beşikci, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kaymakamlık ve belediye ekiplerimiz sayesinde kadınlarımıza konserve domates, turşu ve makarna ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, aynı zamanda bundan ekonomik bir fayda sağlayabilecekleri konseptte olan programımızı sürdürmekteyiz. Ham maddeleri belediye ve kaymakamlığımız sağlıyor. Kadınlarımızda burada ürettikleri ürünleri kendi kullanımlarına, komşularına, muhtaç, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımıza ulaştırıyor” ifadelerinde bulundu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.