Vali Su OSB’de çalışanlarla aynı sofrayı paylaştı

Sabah saatlerinde OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’na başkanlık yapan Vali Ali İhsan Su, mevcut durumu ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili OSB yönetimi ve idarecilerinden bilgi aldı. Daha sonra OSB Camiinde..

Vali Su OSB’de çalışanlarla aynı sofrayı paylaştı
Yayınlanma: Güncelleme:

Sabah saatlerinde OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’na başkanlık yapan Vali Ali İhsan Su, mevcut durumu ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili OSB yönetimi ve idarecilerinden bilgi aldı. Daha sonra OSB Camiinde Cuma Namazı kılan Vali Su, OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ramazan Şimşek, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Felat Gökdemir, Mehmet Kaya, Yüksel Kaya, Kamuran Azizoğlu ve bazı sanayicilerle birlikte sırasıyla, Şimşek Alüminyum, Mapple Çikolata, Mega Seramik ve son olarak Disa Kulp Fabrikalarını gezdi.

Vali Su ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Ramazan Şimşek ile birlikte, Şimşek Alüminyum Fabrikası çalışanları ile aynı masaya oturarak, karavana yemeği yedi. Yemek sırasında yanında oturduğu personel ile sohbet eden Vali ve beraberindeki heyet, daha sonra fabrika üretim alanını gezdi. Fabrikanın Satış ve İhracat Müdürü Mahmut Şimşek, Vali Su ve beraberindeki sanayicilere üretim, satış, pazarlama ve ihracatla ilgili detaylı bilgi verdi. Burada hatıra fotoğrafı çektiren Vali Su ve beraberindeki sanayiciler, daha sonra Mapple Çikolata Fabrikası’na geçti. Burada da fabrikanın üretim alanını gezen Vali Su, çalışanlardan ve fabrika sahibi Yüksel Kaya’dan bilgi aldı.

Seramik üretimi yapan Megaser Fabrikası’na geçen Vali Su ve beraberindeki heyet, hammade, pazarlama ve satışa kadar olan üretim süreci hakkında, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vehap Fidan’dan bilgi aldı. Burada da yapılan ikram ve çekilen hatıra fotoğrafından sonra Disa Kulp Fabrikasına geçen Vali Su ve beraberindekiler, Kamuran Azizoğlu ve kardeşleri tarafından karşılandı. Fabrikanın üretim alanını gezen Vali Su, yetkililerden üretim, satış ve ihracatla ilgili detaylı bilgi aldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.