BU EZİYET NİYE!

HABER MERKEZİ Toplu taşımada yaşanan sıkıntılar öğrenciler dahil her kesimi derinden etkiliyor.Diyarbakır’da toplu taşımada yaşanan sıkıntılar, bir çok noktada öğrencileri mağdur ediyor. Öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu bazı noktalarda sefer sayılarının az..

BU EZİYET NİYE!
Yayınlanma: Güncelleme:

HABER MERKEZİ

Toplu taşımada yaşanan sıkıntılar öğrenciler dahil her kesimi derinden etkiliyor.
Diyarbakır’da toplu taşımada yaşanan sıkıntılar, bir çok noktada öğrencileri mağdur ediyor. Öğrencilerin yoğunlukta bulunduğu bazı noktalarda sefer sayılarının az olması, araç sayısındaki eksiklik ve hıncahınç dolan otobüsler öğrenciler tarafından tepkiye neden oluyor.
Öğrenciler, toplu taşımada yaşadıkları sıkıntıları haber merkezimize aktardı. Haber Merkezimize gönderdikleri mesajlarda Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevresinde eğitim gören öğrenciler güzergahlarında sadece A3 otobüsünün faaliyet gösterdiğini bununda yetersiz kaldığını belirttiler.
Yaşanan bu yoğunluk ve otobüs sayısının azlığından dolayı şikayetçi olduklarını belirten Öğrenciler; “Toplu taşımadaki sıkıntının çözülmesi için yetkililer de bizim gibi otobüsleri 1 hafta boyunca kullansınlar. Yetkililer, en çok güvendikleri birkaç kişiyi farklı seferlerde görevlendirsinler ve bu kişiler yoğunluğun olduğu okul çıkışları zamanı bizlerin arasına karışarak otobüsle seyahat etsinler. Kimsenin hakkı yok bize bu eziyeti çektirmeye, ama biz hep bu eziyeti çekiyoruz. Lütfen buna bir çare bulunsun” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.