AFAD’IN GÖNÜLLÜLERİ

Diyarbakır İl AFAD müdürlüğünde gönüllülere ilk yardım eğitimi, yangın eğitimi, insani yardım, çadır kurulumu, iniş ve tırmanış eğitimi verildi. Eğitimin ardından değerlendirme sınavı yapıldı. Eğitim ve sınav sürecini başarıyla tamamlayan..

AFAD’IN GÖNÜLLÜLERİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır İl AFAD müdürlüğünde gönüllülere ilk yardım eğitimi, yangın eğitimi, insani yardım, çadır kurulumu, iniş ve tırmanış eğitimi verildi. Eğitimin ardından değerlendirme sınavı yapıldı. Eğitim ve sınav sürecini başarıyla tamamlayan gönüllülere Destek AFAD gönüllülüsü kimlik kartları verilmesi için çalışma başlatıldı. Diyarbakır’da AFAD ekipleri ile organize bir şekilde çalışan AFAD’ın gönüllü ordusu olan gönüllü sayısı 220’ye yükseldi.

UZAKTAN EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN AFAD’IN GÖNÜLLÜ ORDUSU AFAD GÖNÜLLÜLERİ, AFET VE ACİL DURUMLARDA DESTEK VERMEK İÇİN UZMAN AFAD EĞİTMENLERİ TARAFINDAN EĞİTİLEREK HER TÜRLÜ AFETLERDE GÖREV ALMAYA HAZIR HALE GELDİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.