‘TELAFİDE BEN DE VARIM’

Yenişehir Gazi Ortaokulu Müdürü Berçem Yalçınkaya öğretmen ve öğrencileri ile arkeolojik bulgularla dünyanın dikkatini üzerine çeken Zerzevan Kalesine günübirlik ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen programda tarihi Zerzevan Kalesini..

‘TELAFİDE BEN DE VARIM’
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir Gazi Ortaokulu Müdürü Berçem Yalçınkaya öğretmen ve öğrencileri ile arkeolojik bulgularla dünyanın dikkatini üzerine çeken Zerzevan Kalesine günübirlik ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler, pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen programda tarihi Zerzevan Kalesini rehberler eşliğinde gezip bilgi aldı.
Gazi Ortaokulu Müdürü Berçem Yalçınkaya; “Öğrencilerimiz, Çınar ilçemize bağlı Demirölçek Mahallesi sınırları içinde yer alan tarihî yapı ve askerî yerleşim alanı Zerzevan Kalesini gezerek tarihe bir yolculuk yaptı. Doğa ve tarihin birleştiği Zerzevan’a gönüllü hizmet eden Dicle Üniversitesi Arkeoloji Bölümü ve Zerzevan Kalesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Aytaç Coşkun’a ve yardımsever ekibine ‘Telafide Ben de Varım’ etkinliklerinde paydaşımız oldukları için ve desteklerinden dolayı Gazi Ortaokulu ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Herkesi Zerzevan Kalesini görmeye davet ediyoruz” dedi.

KORONA VİRÜS NEDENİYLE UZAKTAN EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER İÇİN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINCA BAŞLATILAN “TELAFİDE BEN DE VARIM” PROGRAMI KAPSAMINDA TARİHİ ZERZEVAN KALESİ’NE ÇIKTILAR.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.