KONUKEVİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU’NA KAYITLAR BAŞLADI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Bağlar ilçesinde yer alan, toplam 168 lise ve dengi okullardan mezun kızların yatılı şekilde yararlanacağı Konukevi Kız Öğrenci Yurdu öğrenci kabulüne başladı. Öğrencilere yönelik..

Yayınlanma: Güncelleme:

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Bağlar ilçesinde yer alan, toplam 168 lise ve dengi okullardan mezun kızların yatılı şekilde yararlanacağı Konukevi Kız Öğrenci Yurdu öğrenci kabulüne başladı.

Öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler
Alanında uzman öğretmenler eşliğinde TYT ve AYT sınavlarına hazırlanacak öğrenciler, 7 gün boyunca eğitim görecek. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi’nin de yer aldığı yurtta, öğrenciler ders dışı faaliyetler kapsamında idare tarafından belirlenen takvim ile kültürel ve sosyal etkinliklerden de yararlanacak.
Yurttan yararlanmak isteyen kız öğrenciler, Selahaddin Eyyubi Mahallesi 330.Sokak No: 9 Bağlar/Diyarbakır adresine giderek başvuruda bulunabilecek. Kız öğrenci yurdu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerde 0850 224 21 21 numaralı telefonu arayabilecek.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.