BİR KÖPEKTEN ALINACAK DERS ÇOK

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir evin duvarının dibindeki çukura sıkışan yavru bir köpek itfaiye ekipleri tarafından kazma ile kürek ve kepçe yardımıyla sıkıştığı yerde kurtarıldı. Kurtarılma sırasından köpeğin annesi yavrusunu bekledi…

BİR KÖPEKTEN ALINACAK DERS ÇOK
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bir evin duvarının dibindeki çukura sıkışan yavru bir köpek itfaiye ekipleri tarafından kazma ile kürek ve kepçe yardımıyla sıkıştığı yerde kurtarıldı. Kurtarılma sırasından köpeğin annesi yavrusunu bekledi. Yavrusunun kurtarıldığını gören anne köpeğin sevinci cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Çınar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir evin duvarının dibinde bulunan çukura yavru bir köpeğin düştüğü ihbarı alan itfaiye ekipleri akşam saatlerinde harekete geçti. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, çukurun yanında bulunan lögar kapağının altında olduğunu fark ederek, kepçe yardımıyla çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında yavru köpeğin annesi de çalışmaları izledi. Vatandaşlarında destek verdiği çalışmalar bir saat sürerken, çalışmalar sonucunda yavru köpek, kazama ile kürek ve kepçe yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılarak kurtarıldı.
Yavrusunun kurtarıldığını anne köpek sevincini yavrusunu koklayarak göstermesi cep telefonu kamerasına yansıdı.

DİYARBAKIR’IN ÇINAR İLÇESİNDE BİR EVİN DUVARININ DİBİNDEKİ ÇUKURA SIKIŞAN YAVRU BİR KÖPEK İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KAZMA İLE KÜREK VE KEPÇE YARDIMIYLA SIKIŞTIĞI YERDE KURTARILDI. KURTARILMA SIRASINDAN KÖPEĞİN ANNESİ YAVRUSUNU BEKLEDİ. YAVRUSUNU KURTARILDIĞINI GÖREN ANNE KÖPEĞİN SEVİNCİ CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.