Bakan Özer’in davet ettiği özel öğrencilerden havada konser

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçen 29 Kasım günü Diyarbakır’da Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesinin kapanış törenine katılmıştı. Diyarbakır İl Milli Eğitim Özel Sesler Korosu’nun verdiği konserin salondaki herkesi duygusal..

Bakan Özer’in davet ettiği özel öğrencilerden havada konser
Yayınlanma: Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçen 29 Kasım günü Diyarbakır’da Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesinin kapanış törenine katılmıştı. Diyarbakır İl Milli Eğitim Özel Sesler Korosu’nun verdiği konserin salondaki herkesi duygusal bir yolculuğa çıkardığını ifade eden Özer, öğrencilere 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde birlikte o günü kutlayacağını söylemişti. Özel öğrenciler de Bakan Özer’in davetine icabet edip İstanbul’a gitti.

10 bin fit yükseklikte konser veren özel öğrenciler uçaktaki yolculara eğlenceli anlar yaşatırken, uçak kaptanının geçtiği konuşmada, “Bugün aramızda çok özel, özel oldukları kadar sesleri de çok güzel sevgili kardeşlerimiz mevcut. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Sesler Korosu aramızda. Bizlerle beraber İstanbul’a seyahat ediyorlar” denildi.

Yolcular eşlik ettiği özel öğrencilerin türkülerini seslendirmesiyle yolculuğa devam etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.