Gençlik Merkezi’ndeki yıl sonu sergisi ve gençlik şöleni büyük ilgi gördü

Kayapınar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu sergisi ve gençlik şölenine Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Erkan Göçmenoğlu, Spor Şube Müdürü Abdulbaki Karabulut, Destek Hizmetleri..

Gençlik Merkezi’ndeki yıl sonu sergisi ve gençlik şöleni büyük ilgi gördü
Yayınlanma: Güncelleme:

Kayapınar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu sergisi ve gençlik şölenine Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Erkan Göçmenoğlu, Spor Şube Müdürü Abdulbaki Karabulut, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Vahap Ürün, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Hüseyin Dayan, Gençlik ve Spor Kayapınar İlçe Müdürü Veysi Koyun, Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü İskan Erpin, Sur Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Ecer, Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Yolcu, İŞKUR Şube Müdürü Uğur Kahraman, ÇAYKUR Bölge Müdürü Ali Satı, kursiyerler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sergide kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sergilendi. Kursiyerler ve öğrencilerin bir yıl boyunca hazırlamış olduğu sergide iğne oyası, tel kırma, kurdele nakısı, ebru sanatı, çanta, süs eşyaları, anahtarlık, tablolar gibi çeşitli alanlarda onlarca eser sergilendi. Öte yandan, şölene katılan öğrenciler şölen için hazırlanan içerisinde satranç, mangala, langırt, okçuluk oyunlarıyla hem keyifli vakit geçirirken, hemde yarıştılar.

Kursiyer ve öğrencilerin yapmış olduğu resimlerinde yer aldığı sergi tüm katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Kayapınar Gençlik Merkezi Müzik Kulübü Öğrencileri tarafından hazırlanan mini konser ile daha çok eğlenceli vakit geçiren katılımcılar, sergi alanında takdim edilen çeşitli hediyelik eşya da aldılar. Sergiye katılan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammar Uslu, yaptığı konuşmasında tüm kursiyerleri ve öğrencileri tebrik etti. 

Uslu, “Gençlik merkezi bünyesindeki eğitim kurumlarımızda çocuklarımızın yanı sıra velilerimize de çeşitli konularda ücretsiz kurs ve eğitim imkanı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olarak onlara bilgi ve beceri kazandırmak, kültürel miraslarımızı yaşatmak ve yaygınlaştırmak amacıyla çocuklarımızın, gençlerimizin hem de velilerimizin hizmetindeyiz. Eğitim kurumlarımızda olan öğrenci ve velilerimizle beraber biz büyük bir aileyiz” dedi.

Etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal ise, “Kayapınar ilçemizde çocuklarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi, mutlu, sağlıklı ve güvenli bir çocukluk geçirmeleri için gençlik merkezleri olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Merkezimizde eğitim veren kursiyerlerimiz ve eğitim gören çocuklarımızın yıl boyunca büyük bir emek sarf ederek öğrendikleri gösterilerini bizlerle paylaşarak bizlere adeta görsel bir şölen yaşatacaklar. Hepsini tek tek verdikleri emekler için kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.