Diyarbakır’da ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlere ve çocuklara yönelik olarak başlatmış olduğu Sosyal Medyadan Sosyal Meydana adlı proje kapsamında Diyarbakır’da Kayapınar Gençlik Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi. Kayapınar Gençlik Merkezinde düzenlenen..

Diyarbakır’da ‘Sosyal medyadan sosyal meydana’
Yayınlanma: Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlere ve çocuklara yönelik olarak başlatmış olduğu Sosyal Medyadan Sosyal Meydana adlı proje kapsamında Diyarbakır’da Kayapınar Gençlik Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Kayapınar Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, Gençlik Liderleri, veliler ve çocuklar katıldı. Gençlere ve çocuklara yönelik hazırlanan zeka oyunları, okçuluk, kulaktan kulağa oyunu, langırt, satranç, mangala, dart, dama turnuvası, el sanatları ve resim sergisi ile bunun yanı sıra öğrencilerin hazırladığı ilahilerin seslendirildiği mini konser ile katılımcılar doyasıya eğlendiler.

Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, günün önemine dikkat çekerek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu proje kapsamında tüm yurdumuzda olduğu gibi Diyarbakır Kayapınar Gençlik Merkezimizde bir dizi etkinlik düzenledik. Gençlerin zamanımızın vebası ciddi bir hastalık olan bağımlılıkla ilgili bağımlılıktan, sosyal medya veya bilişim artık adına ne koyarsanız bağımlılıklardan uzak durmaları, bir nebzede olsa kendilerine gelmelerini sosyal dünyaya dönmelerini sağlamak amacıyla bakanlığımızın Türkiye geneli eş zamanlı olarak icra ettiği ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ etkinliğimizi Gençlik Merkezimizde icra etmiş bulunuyoruz. Bu çalışmamızın amacı dediğim gibi gençlerimizi bir anda olsa kısa bir sürede olsa en azından o sosyal medyadansa sosyal meydanın ne kadar güzel olduğunu ne kadar daha verimli olacağını gençlerimize aşılamak adına yaptığımız bir çalışma. Bu çalışmanın içerisinde gençlerimizin, gençlik merkezlerimizin her zaman icra ettiği, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviteler gerçekleştirildi. Hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve Kayapınar Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.