Özel çocuklara özel ilgi

Hafif düzeyde otizmli ve zihinsel engelli öğrencilere eğitim ve öğretim hizmeti veren Sur Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrencilerle özel olarak ilgilenen Solak, eğitim gören çocuklardan oluşan müzik korosunu dinledi. Özel..

Özel çocuklara özel ilgi
Yayınlanma: Güncelleme:

Hafif düzeyde otizmli ve zihinsel engelli öğrencilere eğitim ve öğretim hizmeti veren Sur Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrencilerle özel olarak ilgilenen Solak, eğitim gören çocuklardan oluşan müzik korosunu dinledi. Özel çocuklara doğayla ve tarımla ilgili her şeyin öğretildiğini belirten Solak, okul idarecilerinin kurmuş olduğu tarım atölyesi ile çocukların topraktan, tarımdan, bitki ve doğadan uzak olmadığını söyledi. Solak, özel gereksinimli çocuklar için eğitim verilen okulda tarım, konaklama ve seyahat ile el sanatları alanlarında eğitim faaliyeti sürdürüldüğünü belirterek, “Sebze, meyve yetiştiriciliğinden peyzaj çalışmalarına, hayvan bakımına kadar birçok alanda çocuklarımıza eğitim ve öğretim hizmeti verilmekte. Bu eğitim ve öğretimin çocuklarımız üzerinde pozitif etkileri görülmektedir. Çünkü toprağa dokunabilmek, doğayla iç içe olmak, bir şeyler üretebilmek çocuklar için oldukça kıymetlidir. Bizler de Sur Kaymakamlığı ve Sur Belediyesi olarak her zaman bu özel ve güzel çocuklarımızın yanında olacağız, onlar için elimizden gelen her türlü imkanı seferber edeceğiz’’ dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.