“Yuvalar Dağılmasın” projesi

Bismil İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), aile içi iletişimde sağlıklı çözüm bulmak ve boşanmaların önüne geçmek için “Yuvalar Dağılmasın” adlı projeyi hayata geçirdi. Proje çerçevesinde Diyarbakır Büyükşehir..

“Yuvalar Dağılmasın” projesi
Yayınlanma: Güncelleme:

Bismil İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), aile içi iletişimde sağlıklı çözüm bulmak ve boşanmaların önüne geçmek için “Yuvalar Dağılmasın” adlı projeyi hayata geçirdi. Proje çerçevesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Bismil Kadın Lokali’nde başlatılan aile seminerlerinin ilki olan “Ailede Hak ve Sorumluluklar” konulu eğitimi gerçekleştirdi.

İlçe merkezinden çok sayıda kadının katıldığı seminerde konuşan İlçe Vaizi Meryem Adıyaman, sorumluluğun ilk adresinin aile fertleri olduğunu belirtti. Ailenin temellerinin bu yükümlülüğe dayandığını ve ailenin korunması için de dinin sağlam tedbirler getirdiğini söyleyen Vaiz Adıyaman, “Aile içindeki meseleler kimsenin şahsi istek ve arzularına bırakılmamıştır” dedi.

Katılımcıların dikkatle dinlediği ve seminerlerin devamının gelmesinin talep edildiği program soru ve cevaplar ile sona erdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.