Üniversitelilere iki yabancı dil öğrenilmesi önerisi

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un açılış konuşmasının ardından Başdenetçi Şeref Malkoç verdiği konferansta Kamu Başdenetçiliği Kurumunun çalışmaları ve görev alanları ile Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerini anlattı. Ombudsmanlık kavramı, kurum işleyişi..

Üniversitelilere iki yabancı dil öğrenilmesi önerisi
Yayınlanma: Güncelleme:

Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un açılış konuşmasının ardından Başdenetçi Şeref Malkoç verdiği konferansta Kamu Başdenetçiliği Kurumunun çalışmaları ve görev alanları ile Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerini anlattı. Ombudsmanlık kavramı, kurum işleyişi ve Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi konuların konuşulduğu konferans, öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Konuşmasının son bölümünde öğrencilerle soru-cevap yapan Malkoç, 2023 Türkiye’sinde yabancı dilin önemine dikkat çekerek, öğrencilere en az iki yabancı dil öğrenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Konferans sonrası Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’a Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, rektör yardımcılarımız, genel sekreterimiz, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.