Silvan’dan Avrupa’ya staj eğitimi

2019 teklif çağrısı yılında, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği çerçevesinde sunulan projede Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazanan Silvan Hasuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 18 öğrenci..

Silvan’dan Avrupa’ya staj eğitimi
Yayınlanma: Güncelleme:

2019 teklif çağrısı yılında, Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği çerçevesinde sunulan projede Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazanan Silvan Hasuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 18 öğrenci İspanya, Macaristan ve Romanya’da, ‘Okul Öncesi Eğitimde Öz Bakım Stajı’ projesi çerçevesinde iki hafta boyunca staj eğitimi gördü. Hasuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Fatih Simpil, ‘Okul Öncesi Eğitimde Öz Bakım Stajı’ isimli proje çerçevesinde 18 lise öğrencisi, 4 öğretmenleri refakatinde iki hafta boyunca Avrupa’da staj yaptığını söyledi.

Gerçekleştirdikleri projenin sadece öğrencilerin mesleki gelişimlerine olumlu katkısı olmadığını aynı zamanda kişisel gelişimlerine de çok büyük katkılar sağladığını ifade eden Simpil, “Proje yaygınlaştırma faaliyetleri çerçevesinde diğer eğitim kurumlarına ziyaretler düzenleyerek bilgilendirme ve proje hazırlama konusunda diğer kurumları destekledik. Proje ilçede büyük ilgi topladı. Silvan ilçemizden ve ilimizden daha fazla uluslararası proje yapılmalı. Bu çerçevede okul olarak tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.