22 bin genç yaz spor okulları ve gençlik kamplarında buluştu

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle Diyarbakır’da U14 Gençlik Futbol Turnuvası düzenlendi. Vali Ahmet..

22 bin genç yaz spor okulları ve gençlik kamplarında buluştu
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle Diyarbakır’da U14 Gençlik Futbol Turnuvası düzenlendi.

Vali Ahmet Cemil Serhadlı Spor Tesisinde gerçekleştirilen turnuvada, 26 takım ve 352 sporcu mücadele etti. 106 müsabakanın oynandığı turnuvada tüm sporcular ve antrenörlere madalya ve katılım belgesi verildi.

Vali Ahmet Cemil Serhadlı Spor Tesisinde düzenlenen törende konuşan Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla geleceğe sporla hazırlanan sağlıklı bir nesil yetiştirme gayretinde olduklarını söyledi.

Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında Yaz Spor Okulları ve Uyanış Gençlik Kampında 22 bin genci spor ve etkinliklerle buluşturduklarını ifade etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.