BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ

İnsanlığı, doğa ve hayvan severliği, misafirperverliği ile dünyaya adını duyuran Diyarbakır’da akıl dışı, insanlık dışı olaylar yaşanıyor. İnsanların dilsiz dostu olarak bilinen dişi bir köpek yine insanlıktan nasibini almamışlar tarafından..

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ
Yayınlanma: Güncelleme:

İnsanlığı, doğa ve hayvan severliği, misafirperverliği ile dünyaya adını duyuran Diyarbakır’da akıl dışı, insanlık dışı olaylar yaşanıyor. İnsanların dilsiz dostu olarak bilinen dişi bir köpek yine insanlıktan nasibini almamışlar tarafından iple boğazlanarak katledildi.


Diyarbakır’da sokak hayvanların belirli aralıklara besleyen hayvan sever Derya Bedel (28), sokak hayvanlarına mama ve yem bıraktığı sırada bir köpeğin boğazına ip dolanarak öldüğünü fark etti. Durumu yetkili kurumlara bildiren Bedel, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bulunmasını istedi.


Kayapınar ilçesi Talaytepe mevkiinde besleme yaptığı sırada köpeğin ölüsüyle karşılaştığını belirten Bedel, “Kalmış olduğum mahallede besleme yaptığım bu köpeği yine dün besleme yaptığım sırada gördüm. Hayvanı bu hale getiren insanların en kısa sürede bulunmasını, kamera kayıtlarının incelenmesini ve aynı zamanda ilgili kurumların bu köpeğe otopsi yaparak ilgilenmesini istiyorum. Bunu yapanların cezasız kalmaması gerekiyor. Ben bunların peşini bırakmayacağım. Eğer bu hayvana kim nasıl bir şekilde şiddet uyguladıysa bu katillerin cezasız kalmamasını istiyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.