VALİ SU, ROMAN VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Su, iftar programında yaptığı konuşmada, 8 Nisan Dünya Romanlar Gününü kutladı. Su, “Devletimiz ve hükümetimiz, ülkemizde yaşayan tüm kesimlerin huzurlu ve mutlu olması için..

VALİ SU, ROMAN VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
Yayınlanma: Güncelleme:

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Su, iftar programında yaptığı konuşmada, 8 Nisan Dünya Romanlar Gününü kutladı. Su, “Devletimiz ve hükümetimiz, ülkemizde yaşayan tüm kesimlerin huzurlu ve mutlu olması için imkanlarını seferber edip, gayret sarf ediyor” dedi.

Mersin’de yaşayan Roman vatandaşlarla ilgili birçok çalışmanın yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini belirten Su, bu çalışmaların hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Programda, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak ve Roman dernek başkanları da birer konuşma yaptı.

Programa, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, il protokolü üyeleri, Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Talip Moğoltekin ve Roman vatandaşlar katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.