ŞAMPİYON 4 NOLU T TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU

Diyarbakır’da 2018 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Gümüş adına düzenlenen futbol turnuvası pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra başladı. 6 Kasım’da başlayan turnuvaya..

ŞAMPİYON 4 NOLU T TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da 2018 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Gümüş adına düzenlenen futbol turnuvası pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra başladı. 6 Kasım’da başlayan turnuvaya Açık ve Kapalı Cezaevinden 18 takım katıldı. Final maçında şampiyonluğa uzanan taraf Açık Ceza İnfaz Kurumununu 7-4 yenen 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu.
Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen futbol turnuvalarına yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle ara verdiklerini söyleyen 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Anıl Beceren, bu süreç boyunca ceza infaz kurumu personellerinin pek çok sosyal ve kültürel aktiviteden uzak kaldığını belirtti. Beceren, “Hem moral ve motivasyon adına hem de personellerin bütünleşmesi anlamında çok önemli bir turnuva oldu. Böyle güzel ve anlamlı bir turnuvada ceza infaz kurumumuzun şampiyon olması da ayrıca beni gururlandırdı. Turnuvaya katılım gösteren ve destekleyen tüm ceza infaz kurumu personellerimize, idarecilerimize ve savcılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.