DİYARBAKIR’DA UYUŞTURUCU TACİRLERİ POLİSİN HEDEFİNDE

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, özellikle Bağlar İlçesinde okul önleri ve çevresindeki park ile ara sokaklarda uyuşturucu tacirlerine yönelik ilçeyi huzura kavuşturacak ‘Narko Alan’ projesi..

DİYARBAKIR’DA UYUŞTURUCU TACİRLERİ POLİSİN HEDEFİNDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, özellikle Bağlar İlçesinde okul önleri ve çevresindeki park ile ara sokaklarda uyuşturucu tacirlerine yönelik ilçeyi huzura kavuşturacak ‘Narko Alan’ projesi başlatmıştı.
Uygulamalarda şüpheli olarak durdurulan otomobiller, bazı kişiler ve alınan istihbaratlar doğrultusunda yapılan aramalarda 51 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği ve 15 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Uygulamalarda 80 kişiye de uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapıldı. 720 kişide uyuşturucu ele geçirilirdi.
Gece ve gündüz bin 200 polisin katılımıyla gerçekleşen uygulama Bağlar, Yenişehir, Sur ve Kayapınar ilçeleri başta olmak üzere 80 ayrı noktada yapıldı. Bağlar ilçesinde 60 kişi tutuklandı, haklarında yakalama kararı bulunan 105 kişi de yakalandı.
Yakalanan şahıslar haklarında yasal işlem gerçekleştiren polis ekipleri, uygulamalarına aralıksız devam ediyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.